Medlemmarnas villkor fokus i Almedalen

  • RSS
  • Subscribe

Archives

Tuesday, July 5, 2016 11:18:00 AM Categories: Avd 38 Dackebygden Från Förbundet

 

 

IF Metall är på plats under Almedalsveckan i Visby även i år.
– Almedalen är en politisk smältdegel och vårt uppdrag är att göra industriarbetarnas röster hörda, i samtal med arbetsgivare, beslutsfattare och andra samhällsaktörer, säger IF Metalls förbundsordförande Anders Ferbe.

Under Almedalsveckan arrangerar IF Metall tre seminarier och fyra morgonsamtal, som handlar om allt från lönebildning, jämställdhet och arbetsmiljö till industri- och arbetsmarknadspolitiska frågor.

Utöver de egna arrangemangen deltar förbundet på mängder av seminarier som på olika sätt har beröringspunkter med IF Metalls uppdrag – att stärka industriarbetarnas villkor, på arbetsplatsen och i samhället.
– Det är också anledningen till att vi väljer att medverka i Almedalen, säger Anders Ferbe, som själv kommer att medverka i ungefär 25 olika seminarier och träffar under veckan.

Under veckan kommer förbundet att vara aktiva i sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram. Även hemsidan uppdateras med nyheter från aktiviteterna i Almedalen.

 

Även avdelning 38 Östra Småland medverkar på Almedalsveckan. Från klubben på Scania deltar Leine Johansson och Mikael Johansson (line 4), som återkommer med rapport från veckan.

 

 

 

Share This Using Popular Bookmarking Services

Site Map | Printable View | © 2008 - 2020 Verkstadsklubben Scania Oskarshamn | Kontakt