Frågor om utskiftning

 

Dags för 2016 års utskiftning i Scanias Resultatbonusstiftelse

 
158
Inom kort kommer du som har andelar i Scania Resultatbonusstiftelse att få information om ditt fondinnehav och vilka år som det är möjligt att göra utskiftning av i mars 2016. Informationen finns redan idag tillgänglig på Scania for me. Den skickas även med brev till dig som inte aktivt valt att avstå från detta.

Här hittar du information

Du som valt att få andelsinformationen direkt till Scania for Me, hittar den under rubriken Mina förmåner/Scania Resultatbonusstiftelse/Ditt val. Där kan du från den 16 november och fram till den 30 december göra ditt val beträffande 2016 års utskiftning.

 

För dig som valt att få informationen med post gäller att fylla i den blankett finns bifogad i brevet och returnera det i det medföljande svarskuvertet. Ditt svar ska vara stiftelsen tillhanda senast den 12 december, annars kommer andelarna att stå kvar. Observera att det inte kommer att skickas ut någon påminnelse eller bekräftelse.

 

Mindre administration med Scania for me

Du som idag får andelsinformation med posten men i fortsättningen vill ha den direkt till Scania for Me istället, kan beställa detta på Resultatbonusstiftelsens sida på Scania for Me genom att kryssa för valet Nej till brev inför utskiftning.

 

Den som slutat på företaget eller gått i pension och har andelar kvar i stiftelsen, får alltid sina blanketter med brev.

 

Information om Resultatbonusstiftelsens stadgar, innehav m m finns på SRB´s hemsida. Där finns också kontaktuppgifter till medlemmarna i stiftelsens styrelse. På vardagar mellan kl 13 och 15 går det även att få svar på frågor på telefon, tel  0771-390 170.

 

Notera att det inte gjordes någon avsättning till stiftelsen för 2009 och således inte heller finns några andelar att skifta ut för detta år.

 

Site Map | Printable View | © 2008 - 2016 Scaniafacken